Jäseninfo

Vuoden 2023 jäsenmaksu tiedote

* Vuoden 2023 jäsenmaksut ovat seuraavat:

Seniorit 61,00
Juniorit 56,00
Perhejäsen seniorit 32,50
Perhejäsen juniorit 27,00
 

Vuoden ensimmäiset seurojen jäsenmaksulaskut tulevat maanantain 2.1. aikana Jäsenhuoneeseen,
jossa ne voi maksaa esim. verkkomaksuna.
Verkkomaksuna maksetut suoritukset päivittyvät nopeasti myös Kipaan, kun muistat palata takaisin myyjän palveluun maksua tehdessäsi. Tarkistathan ennen suoritusta, että seura ja jäsenlaji ovat oikein. Jos tiedoissa on korjattavaa, älä maksa väärää laskua vaan ole yhteydessä seurasi jäsensihteeriin.

Kun maksat jäsenmaksun viimeistään 12.1., siitä ei lähde paperilaskua, mikä säästää sekä luontoa että seurasi postimaksukuluja.

Maksut päivittyvät jäsenrekisteriin pienellä viiveellä, ja on mahdollista, että joistain Jäsenhuoneen kautta maksetuista jäsenyyksistä lähtee myös paperilasku. Jäsenmaksusi tilan voit aina tarkistaa Jäsenhuoneesta.
Mikäli jäsenmaksulaskua ei löydy jäsenhuoneesta, olethan yhteydessä seurasi jäsensihteeriin.

Kun maksat vuoden 2023 laskusi eräpäivään mennessä, saat vakuutuksen voimaan vuodelle 2023. Mikäli et ole maksanut jäsenmaksuasi Jäsenhuoneessa, etkä ole saanut laskua postitse tammikuun viimeisellä viikolla, otathan yhteyttä seurasi jäsensihteeriin.

* HUOM ! jos jostain syystä et halua enää jatkaa seuramme jäsenyyttä niin ole ystävällinen ja ilmoita siitä viipymättä minulle, jotta voin katkaista jäsenyyden vuoden vaihteeseen ja näin ollen vältytään kustannuksia aiheuttavalta laskulta

Jäsensihteeri Anni Siermala voitte olla yhteydessä jäsen- ja kilpailulupa asioissa. 
Annin yhteystiedot: siermala.anni@gmail.com tai puh. 0505752028

**************************

Kilpailuluvat https://kipa.ratsastus.fi/shop

***************************

Uudet jäsenet!

Rannikon Ratsastajien tiedotus hoidetaan sähköpostilla, joten ole hyvä ja ilmoita sähköpostiosoitteesi Satulle, jotta et jää pimentoon! Mikäli olet liittymässä Rannikon Ratsastajat ry:n jäseneksi jostakin toisesta seurasta, muista ilmoittaa sporttirekisterinumerosi jäsensihteerille!

Jäsensihteeri: Anni Siermala

Puhelin: 050-5752028

Sähköposti: siermala.anni@gmail.com