Hyppää Hiekkasärkille

Hyppää Venetsialaisiin tai Hiekkasärkille!

Pidämme tänä vuonna taukoa isompien kisojen järjestämisestä ja vedämme happea! Toukokuussa ja syyskuussa  kisataan 2-tasolla ja pienempiä kisoja vuoden mittaan joko raviradan kentällä tai maneesilla.

Seuraa ilmoittelua!

---------------------------------------------------------------

Hyppää Hiekkasärkille 10.-12.8.2018

Venetsilaisia on juhlittu Hiekkasärkkien ratsastuskentillä jo yli 20 vuotta. Tänävuonna kokeillaan uutta ajakohtaa, eli kokoonnutaan Kalajoelle jo elokuun alkupuolella.

Jos halutaan syitä hakea, niin ehdottomasti mennään hevoset edellä. Ajankohtaa vaihtamalla myös ne "paukkuarat" hevoset voivat saapua kisaamaan. Lisäksi toiveissa olisi valoisampi ja ehkä lämpimämpi ajankohta!

Mutta, suomenhevoset kokoontuvat jälleen kerran Hiekkasärkille, koska olemme saaneet järjestettäväksi Prix de Suomen Hippos -luokan, jossa voittajalle on luvassa 400 euroa riihikuivaa!

Raviradan varikkoalueelle nousee jälleen "telttakylä", joka majoittaa noin sata hevosta viikonlopun ajaksi.  Eikä pidä unohtaa myöskään omaa majapaikkaa, parhaathan on varattu jo viime vuonna.

Kilpailuihin on luonnollisesti vapaa pääsy ja RanRatin monipuolinen ravintola palvelee niin kisaväen kuin satunnaiset kulkijatkin pienillä lämpimillä herkuilla.

Lauantaina kilpailevat perheen pienimmät keppihevoskisoissa, sarja joka ikäluokalle erikseen alkaen klo 13. Ilmoittautuminen kilpailupaikalla klo 12 alkaen.

Perjantai-iltana järjestetään perinteinen illanvietto jalkapalloturnauksen ja karaoken merkeissä.