Kokousuutisia syyskokouksesta

9.11.2017

Ranratin kokousuutisia

Eilen pidettiin Ranratin syyskokous Kalajoen kaupungintalolla. Osallistujamäärä ei taaskaan ollut huikea, mutta sitäkin keskustelevampi :)

Talousarvio esiteltiin ensivuodelle, joka on noin 22 tuhatta euroa, seuran varainhankintahan koostuu lähes 100 % järjestettävistä kilpailuista. Edelleenkin taloutta varjostaa vuoden 2016 tappiollinen kilpailutoiminta.

Toimintasuunnitelmassa uutta oli v.2018 järjestettävät seuranmestaruuskilpailut. Säännöt tähän laaditaan talven aikana ja syksyllä päästään kilpailemaan niin koulu- kuin esteratsastuksessakin. Muuta kilpailutoimintaa ovat edelleen perinteiset Helatorstain kisat 10.5.2018 sekä ”Hyppää Venetsialaisiin” kisat, jotka ensi vuonna ratsastetaan jo 2 viikkoa ennen varsinaisia Venetsialaisia 10.-12.8.2018. Lisäksi kisataan 1-tasolla aina tarpeen mukaan, niin hallissa kuin ulkonakin.

Kokousta puhututti kovasti talkootyö ja osallistuminen kilpailutoimintaan muuten kuin kilpailijana. Lisäksi pohdittiin mahdollisuuksia kentän pohjan kunnostukseen.

Uusille kilparatsastajien taimille järjestetään tammikuussa koulutus ”Ratsastajan opas kilpailumaailmaan”, jonne ovat tervetulleita kaikki taipaleen alkupäässä olevat. Sääntökoulutus D-lupaa hakeville on sitten helmikuussa. Tiedotamme näistä nettisivuilla sekä Facebookissa.

Heppakerho koetetaan saada pyörimään vuoden alkupuolella, tähän kaipaamme innokkaita ohjaajia, vaatimuksena on 14-vuoden ikä ja seuran jäsenyys. ”Esimiehenä” toimii Marjella Turvanen.

Ranratin puheenjohtajaksi vuodelle 2018 valittiin Satu Myllykangas. Hallitukseen valittiin seuraavalle kaksivuotiskaudelle (2018-2019) Marika Ainali, Miisa Rahkola, Katja Priuska, uusina Hinni Kerola ja Riitta Lapinoja. Hallituksessa jatkavat (vuoden 2018) Petra Kopsala, Anni Siermala ja Marjella Turvanen.
Anne Tavasti jäi pois hallitustyöskentelystä, jättimäinen kiitos Annelle panostuksestasi!

Haasteita seuratoiminnassa riittää, taustalla pyörii koko raviradan alueen tulevaisuus, mitä se meidän toiminnassa tarkoittaa ja miten se näkyy koko Kalajoen seudun hevosurheilussa.

Näillä eväin mennään ensivuoteen ja tehdään siitä paras vuosi ikinä!

 

Satu Myllykangas
Rannikon Ratsastajat ry, pj.